Selecteer een pagina

Wat we allemaal doen

Vormgeving en illustratie

Studio ZooLies wil mooie dingen maken waar je blij van wordt. En dat doen we net even anders. Want al is er een zakelijke behoefte aan iemand die goed kan vormgeven, dat wat gemaakt wordt, moet wel het juiste gevoel uitstralen. De kracht van Studio ZooLies ligt in het maken van die vertaling. Dat doen we door heel goed te luisteren en te kijken naar onze klanten en onze intuïtie te gebruiken. De uitkomst kan variëren van een heel strak ontwerp tot een ontwerp met veel details. Het leuke aan deze persoonlijke manier van werken is dat het verrassend is van concept tot realisatie.

Ons repertoire:

Vormgeving van een nieuwe (online) huisstijl, opmaak van flyers, folders en brochures, logo ontwerp, advertenties, website ontwerp, boekcovers,  infographics, (school) kalenders, rapportomslagen/rapportmappen, digibordlessen, illustraties en eigenlijk nog veel meer…

 

Communicatie

We communiceren hele dagen, maar komt de boodschap wel goed over? Wij helpen om de boodschap helder te krijgen en deze zo te vertalen naar de diverse doelgroepen, dat het verhaal wel overkomt. Daarnaast kijken we welke middelen en media het beste ingezet kunnen worden om jouw doelgroep te bereiken.

Ons repertoire:

Communicatieplan schrijven, educatieplan maken, formuleren van jouw boodschap richting de klant,  opstellen communicatiedoelstelling, advies inzet verschillende visuele communicatie middelen, ontwikkelen/schrijven presentaties, advies hoe je jouw huisstijl zo goed mogelijk inzet en gebruikt en hoe deze verder ontwikkelt kan worden, etc.

Video productie

Zien is geloven omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden. U kunt vertellen wat u doet of wat uw product kan betekenen. Maar uw boodschap is overtuigender en wordt beter onthouden als u het niet alleen vertelt, maar ook laat zien. Wij verbeelden voor u uw boodschap, uw verhaal, uw missie, uw product en voegen lading en context toe aan uw boodschap. Via social-media verspreidt u uw videoboodschap ook nog eens makkelijk binnen uw netwerk.

Ons repertoire:

Ster & Cultuur TV spots, promo’s voor social media, korte film, etc.

 

Event productie

Een goed event organiseren doe je niet zomaar. Samen met u geven we vorm aan ideeën en verhalen. Zodat we mensen verrassen, raken, vermaken en verbinden. We tillen projecten van de grond die we vervolgens met creativiteit en op een inventieve en betrouwbare manier realiseren. Vanuit een overkoepelende rol zorgen we dat verschillende betrokken partijen de juiste dingen op de juiste momenten doen. Wij sturen het projectteam aan, stellen planningen en begrotingen op en bewaken deze.

Ons repertoire:

Conceptontwikkeling, (Cultuur) evenementen, (internationale) conferenties, openingen en jubilea, festivals, etc.