Afgelopen week ben ik eens door al mijn schetsboeken heen gegaan om te kijken of ik daarmee een portfolio samen kon gaan stellen met illustraties. Dat heb ik geweten! Wat is het moeilijk om uit al die schetsen en tekeningen een portfolio samen te stellen. De stukken die ik  leuk vind, vinden anderen misschien helemaal niets. Uiteindelijk na vele uren scannen, bewerken, weggooien en weer toevoegen heb ik een portfolio weten samen te stellen. Het portfolio heb ik voor het gemak maar verdeeld in 4 hoofdstukken: Kleur, Zwart/Wit, Digitaal en Schetsboek. Zo zit er hopelijk voor iedereen wat bij om een juiste indruk te krijgen.

Natuurlijk zijn feedback en tips altijd welkom!

Omdat ik natuurlijk gewoon door blijf gaan met het maken van illustraties en schetsen, zal het portfolio snel gedateerd zijn. Vind je het leuk om me te volgen op het gebied van illustraties, volg me dan op Instagram . Hier plaats ik al mijn krabbels. Natuurlijk kan je ook mijn Facebook pagina in de gaten houden!

Wil je mijn portfolio met illustraties toegestuurd krijgen? Stuur me dan een berichtje en ik mail het naar je toe! info@zoolies.nl

 

 

portfolio kleur

portfolio zwartwit