MEDIA PRODUCTIE

– concept, creatie & productie –

 

We communiceren hele dagen, maar toch is het soms lastig om je boodschap goed over te laten komen. Gelukkig zijn er veel manieren om een verhaal te vertellen. Wij helpen je om je boodschap helder te krijgen en dit zo te vertalen naar de diverse doelgroepen, dat het ook echt aankomt. Communicatie is ten slotte het scheppen van een gemeenschappelijke betekenis.

Daarnaast kijken we in welke vorm we jouw boodschap het beste kunnen laten zien en/of horen. Want met alleen een goed en duidelijk verhaal ben je er nog niet. Ook de vorm levert een belangrijke bijdrage in hoe jouw verhaal wordt ontvangen en beleefd.

Daarom helpen we je om je boodschap zo te verbeelden dat we aan jouw verhaal lading en context toe kunnen voegen. Dit kan in de vorm van een presentatie zijn, een (korte) film/video, een boek, een magazine, een online campagne of zelfs als een lied.

Samen met jou kijken we welke middelen en media het beste ingezet kunnen worden om je publiek te bereiken en het verhaal over te brengen op zo’n manier dat het raakt.

 

Educatieprogramma About Freedom bestaande uit een handleiding voor de docent, digibord materiaal, films en workshops.

CONCEPTONTWIKKELING & CREATIE VAN: (STER & CULTUUR) TV SPOT // (KORTE) FILM & VIDEO PRODUCTIE // PRESENTATIE // (JEUGD/KINDER) EDUCATIEPROGRAMMA // BOEK (PRODUCTIE) // (ONLINE) COMMUNICATIE CAMPAGNE // MAGAZINE // MUZIEK // ETC.

Onze projecten

Afscheidsfilm burgemeester Peter van der Velden – Breda

Educatieprogramma About Freedom

Branding Open Monumentendag Breda

Visual Thinking prestentatie burgemeester Paul Depla van Breda

dit is een alternatieve tekst

Essaybundel  Vrede van Breda

Ster & Cultuur TV spots

Introductiefilms genomineerden Bredase Vredesprijs

Content campagne Open Monumenten Dagen Breda

"Annelies is vindingrijk, georganiseerd en zelfstandig. Erg prettige eigenschappen waardoor ik de productie van de afscheidsfilm van Burgemeester Peter van der Velden in Breda prima aan haar kon overlaten! Wanneer de gelegenheid zich voordoet vraag ik haar zeker weer."

Pieter van Hulten

Video producer & VJ, VibeVision

Welk verhaal wil jij vertellen?