Geïnspireerd geraakt door House of DJ’s gaat Studio ZóoLies haar talent om structuur en richting te geven aan ideeën, inzetten om van House of DJ’s een succes te maken. Studio ZóoLies zal zich voor HOUSE of DJ’s gaan bezighouden met de Communicatie en Social Media.

Initiatief
Samen met een twintigtal aangesloten partnerbedrijven en individuen zijn een aantal ondernemers op dit moment bezig om een uniek DJ Centre en DJ Experience Centre in Breda van de grond te krijgen. Dit centrum krijgt de naam: HOUSE of DJ’S.

12439048_1232549240092373_307658675123103932_n

Dit centrum, dat nergens ter wereld nog bestaat, zal van een dusdanige omvang zijn, dat hierdoor een broedplaats van DJ talent zal ontstaan.

DJ Centre
Het DJ Centre is de plaats waar bestaande en nieuwe DJ talenten samen komen en informatie uitwisselen, nieuwe tracks opnemen en waar ideeën tot wasdom komen. Al de faciliteiten om goed te werken zijn aanwezig, bijvoorbeeld drie opnamestudio’s, een chill out room en exibele werkplekken. Er is geen betere plek te bedenken om innovatieve muzikale ideeën tot iets moois te laten groeien. Het doel is om dit centrum te laten groeien tot de broedplaats van nieuw DJ talent in Nederland.

DJ Experience Centre
In diverse ruimtes wordt de bezoeker meegenomen
in de snelle wereld van de bekende Nederlandse DJ’s. Hoe zijn ze begonnen? Hoe gaan zij om met de roem, het constante reizen? Maar ook wordt veel aandacht besteed aan de Dance Industrie waar Nederlanders wereldwijd zo’n grote rol in spelen. Vele facetten van de Nederlandse Dance scene zullen aan bod komen en door middel van wisselende exposities worden verteld. Centraal in dit Centre staat de vraag die iedereen zich wereldwijd stelt: hoe komt het dat Nederlandse en Bredase DJ’s als de besten ter wereld worden gezien?

De lokatie
Het pand waar het plan verder op wordt ingericht is de Casino Bioscoop in de Reigerstraat. Hierop is inmiddels een exclusiviteit bedongen om de komende maanden rustig de planning en begroting rond te krijgen.

Breda
Voor Breda zal van het HOUSE of DJ’S een grote aanzuigende werking voor het toerisme uitgaan. In de plannen wordt uitgegaan van 100.000 bezoekers per jaar, wat een enorme boost voor de economie (en de binnenstad) van Breda zal betekenen. Met dit initiatief wordt het streven vanuit de gemeente om Breda als “DJ Capital of the world” neer te zetten, ondersteund.

Website: www.houseofdjs.nl
Facebook: facebook.com/houseofdjsbreda
Twitter: @houseofdjsbreda